een gezellig familie- of afdelingsuitje?
een dag uit met vrienden of vriendinnen?
een leuke en leerzame rondleiding?

Beleef Den Haag

Den Haag is de regeringsstad van Nederland. En een stad met een boeiende historie en met architectuur uit acht eeuwen. Genoeg redenen om Den Haag te bezoeken. En als u in Den Haag woont, is het de moeite waard om uw eigen stad met andere ogen te bekijken. Lopend of op de fiets.


Jacqueline Alders

Jacqueline Alders

Gids Den Haag

Ik ben uw stadsgids in Den Haag. Ik vertel u over het ontstaan van de stad en de gebouwen. Over de mensen die er hebben geleefd en wat er allemaal is gebeurd. U voelt mijn liefde voor de stad en ik deel met u mijn uitgebreide kennis.
Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Zo beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier!

Vraag een rondleiding aan!

Stadswandelingen

Tijdens een stadswandeling door Den Haag kunt u rustig stilstaan bij de historie en architectuur. De standaardwandelingen duren 2 uur, maar ik kan ook een speciale, kortere of langere route met u afspreken. U heeft ook de mogelijkheid met mij een privétour te doen.

Kijk naar
de stadswandelingen!

Fietstours

Fietsen is een bij uitstek Hollands vervoermiddel. Met de fiets kunt u de bekende en minder bekende plekken in het centrum bezoeken én ook Den Haag in de breedte bekijken. De standaardfietstours duren 2 uur, maar ik kan ook een speciale, kortere of langere route met u afspreken. U heeft ook de mogelijkheid met mij een privétour te doen.

Kijk naar
de fietstours!

Open inschrijving

zondag 15 april – Fietstour Doodgewoon

Een fietstour door Den Haag met een bijzonder thema: de historie en actualiteit van doodgaan. Langs mooie, interessante en ontroerende plekken en monumenten.

Meer info en inschrijven

Recensies

Alle recensies

fdfdfd
fdfdfdf
fdfdfdfd
dfdfdff

Plaats uw recensie!