Veelzijdig Den Haag

Bent u binnenkort jarig? Organiseert u een uitje voor familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Kies voor veelzijdig Den Haag! Leuke stadswandelingen en fietstours, te combineren met lekker eten en drinken en funactiviteiten. In de stad of op het strand.

Gids door Den Haag

Stadsgids Den Haag Jacqueline Alders

Ik ben Stadsgids Jacqueline Alders. Tijdens een stadswandeling of fietstour laat ik u Den Haag zien. De regeringsstad van Nederland en een stad met een boeiende historie en met architectuur uit acht eeuwen. Genoeg redenen om Den Haag te bezoeken. En als u in Den Haag woont, is het de moeite waard om uw eigen stad met andere ogen te bekijken. Over de mensen die er hebben geleefd en wat er allemaal is gebeurd. U voelt mijn liefde voor de stad en ik deel met u mijn uitgebreide kennis.

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Zo beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier!

Open inschrijving

zondag 15 april - Fietstour Doodgewoon

Een fietstour door Den Haag met een bijzonder thema: de historie en actualiteit van doodgaan. Langs mooie, interessante en ontroerende plekken en monumenten.

Beleef en bewaar Den Haag

zondag 22 april - Beleef en bewaar Den Haag

Fotografie workshop én stadswandeling. Tijdens een stadswandeling langs de hoogtepunten van Den Haag leert u beter fotograferen.

Maak het nog leuker

Deze wandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Wat vinden anderen: