Den Haag voor kinderen

Voor kinderen is het leuk om kennis te maken met de levende historie in Den Haag. En de route van de Glazen Koets op Prinsjesdag te zien.

Wat gaan we doen?

Ook als kind was ik gegrepen door geschiedenis. Tijdens deze wandeling door Den Haag laat ik uw kinderen delen in mijn enthousiasme.
Ze horen het verhaal van graven, prinsen, koningen en paleizen. Ik laat ze de route van Prinsjesdag zien en ik leg ze uit wat er de rest van het jaar op het Binnenhof gebeurt.

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Hoe lang

2 uur / 1,5 uur / 1 uur

Wat kost het

€15,= / €13,50 / €9,= per persoon – min. 6 personen. U kunt ook met minder dan 6 personen deelnemen, u betaalt dan wel voor 6.

Start- en eindpunt

Kan ik in overleg met u vaststellen

Taal

Nederlands

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag Stadswandeling Den Haag voor kinderen (of bel mij: 06 31 64 87 07)
Scroll naar top