Fietstour Doodgewoon

Doodgaan, rouwen en begraven zijn bijzondere onderwerpen. Ze zijn de inspiratie voor veel mooie, interessante plaatsen, beelden, en monumenten. In Den Haag zijn daarvan veel voorbeelden te vinden, op en buiten begraafplaatsen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze fietstour door Den Haag vertel ik u over de historie en actualiteit van doodgaan in Den Haag.

Ik vertel u over begraven, doodstraf, oorlog en herdenken. U bezoekt de plaatsen die verbonden zijn met de dood en ziet, vaak prachtige en roerende, monumenten.

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Hoe lang

2 uur / 1,5 uur

Wat kost het

€15,= / €13,50 per persoon – min. 6 personen. U kunt ook met minder dan 6 personen deelnemen, u betaalt dan wel voor 6

Start- en eindpunt

Kan ik in overleg met u vaststellen

Taal

Nederlands

Maak het nog leuker

Deze wandeling is uitstekend te combineren met een lunch, borrel of diner in een van de vele leuke horecagelegenheden in Den Haag. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag Fietstour Doodgewoon (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Ton en Riet Wijen
Oegstgeest

Wij zijn trouwe bezoekers van den Haag en dachten den Haag al goed te kennen. Tijdens de excursie Willemspark en Archipel, waar wij regelmatig wandelden, kregen wij door de uitleg en verhalen een verrassend nieuwe kijk op deze omgeving. Ons werd gewezen op details en bezienswaardigheden waar wij voorheen klakkeloos aan voorbij liepen. Alle lof voor Jacqueline die op zeer duidelijke en humoristische toon ons wist blijven te boeien. Wij zullen zeer zeker vaker van haar diensten gebruik gaan maken.

Elise en Ingrid
Den Haag

Super leuke wandeling gehad door de wijk Archipel waar onze kinderopvang locatie gevestigd is.
Jacqueline is enthousiast en heeft veel informatie over de geschiedenis van de wijk gegeven, nogmaals veel dank!

Scroll naar top

Send this to a friend