Fietstour Doodgewoon

Doodgaan, rouwen en begraven zijn bijzondere onderwerpen. Ze zijn de inspiratie voor veel mooie, interessante plaatsen, beelden, en monumenten. In Den Haag zijn daarvan veel voorbeelden te vinden, op en buiten begraafplaatsen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze fietstour door Den Haag vertel ik u over de historie en actualiteit van doodgaan in Den Haag.

Ik vertel u over begraven, doodstraf, oorlog en herdenken. U bezoekt de plaatsen die verbonden zijn met de dood en ziet, vaak prachtige en roerende, monumenten.

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Hoe lang

2,5 uur / 2 uur

Wat kost het

€20,00 / €17,50 per persoon – min. 6 personen. U kunt ook met minder dan 6 personen deelnemen, u betaalt dan wel voor 6

Start- en eindpunt

Kan ik in overleg met u vaststellen

Taal

Nederlands

Fiets

De prijzen zijn exclusief eventuele fietshuur. Ik heb voor u een overzicht van fietsverhuurders.

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)
Pam Hobbelman
Leiden

Een rondwandeling (ditmaal met de fiets) met Jacqueline door Den Haag is een ware ontdekkingsreis. Heerlijk dat je zo veel weet, Jacqueline, ook over de onverwachte vragen die we je stelden.

Scroll naar top