Fietsen in Den Haag met gids

Fietsen in Den Haag met gids, een leuke manier om op uw gemak de stad te bekijken! Ik neem u mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen. Van het Binnenhof langs Paleis Noordeinde naar het Vredespaleis. Door groene parken en over de boulevard langs strand en de zee. Of juist door stukken Den Haag die minder bekend zijn. U hoort leuke verhalen over de mensen die in de stad hebben gewoond en gewerkt. Er is zoveel te zien als u tijdens een familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje gaat fietsen in Den Haag met gids. Omdat iedere groep anders is, zorg ik ervoor dat iedere stadswandeling uniek is. U kunt kiezen uit een van de hieronder beschreven thema’s, ik kan ook een route op maat samenstellen.

Stadsgids Jacqueline Alders
Persoonlijk, met humor!

Doe uw aanvraag voor fietsen in Den Haag met gids

Stad van Vrede en Recht

Den Haag is de internationale stad van vrede en recht. We fietsen langs de gebouwen waar dit thema in de praktijk wordt gebracht. Onder andere het Vredespaleis, al meer dan 100 jaar het symbool voor internationale gerechtigheid.

Meer info

Van stad en zee

Den Haag en Scheveningen: apart en toch samen. We fietsen door de historische binnenstad van Den Haag naar de badplaats en het dorp Scheveningen. En de zee natuurlijk

Meer info

Doodgewoon in Den Haag

Een fietstour door Den Haag met een bijzonder thema: de historie en actualiteit van doodgaan. Langs mooie, interessante en ontroerende plekken en monumenten.

Meer info
 

Fietsen in Den Haag met gids

Als deze fietstours voor u worden gepland geldt:
Duur: 2 uur
Prijs: 15,= per persoon (exclusief fietshuur)
Voor bedrijven en instellingen komt de btw erbij.
Minimaal aantal deelnemers: 6
U kunt ook met minder dan 6 personen fietsen, dan betaalt u wel voor 6.
Het is ook mogelijk om met u een privétour / op maat gemaakt programma af te spreken. Contact

Fietsen kunt u huren bij: