Haagse Topvrouwen Wandeling

En er zijn in Den Haag heel veel zelfstandige, eigenzinnige en boeiende Haagse Topvrouwen (geweest). U gaat ze ontmoeten tijdens deze bijzondere stadswandeling.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze wandeling door Den Haag vertel ik u over de interessante vrouwen die in Den Haag geleefd en gewerkt hebben en nog aanwezig zijn. U komt op bekende plekken als het Plein, de Vijverberg, het Lange Voorhout en het Noordeinde. En we lopen door het historische deel van het dorp Den Haag.
Daar woonden en werkten actieve en inspirerende vrouwen. Koninginnen en prinsessen, politica, avontuurlijke, zakelijke en sociaal bewogen vrouwen.

Jacqueline Alders 3

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Hoe lang

2 uur / 1,5 uur

Wat kost het

€17,50 / €15,00 per persoon – min. 6 personen. U kunt ook met minder dan 6 personen deelnemen, u betaalt dan wel voor 6

Start- en eindpunt

Kan ik in overleg met u vaststellen

Taal

Nederlands

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea, borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Scroll naar top
Ik gids u door Den Haag draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders