Onbekend Den Haag

Waarom wandelen door Onbekend Den Haag? Het centrum van Den Haag heeft straten en straatjes waar je weinig of misschien wel nooit komt. In dat deel van de stad zijn de mooiste verhalen te vertellen en bijzondere gebouwen te bekijken.

Wat gaan we doen?

We lopen door straten waar van alles bruist en gaande is. Chinatown, de voormalige Joodse Buurt, het Makerskwartier in de Boekhorststraat, allemaal de moeite waard om eens door te lopen en van dichterbij te bekijken. Ik vertel over de historie, de actualiteit, de architectuur en over de mensen die in dit deel van Den Haag woonden en werkten. Je hoort en ziet wat zich daar in de loop der eeuwen heeft afgespeeld en wat er nog steeds gebeurt vandaag de dag.

Jacqueline Alders 3

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Hoe lang

2 uur / 1,5 uur

Wat kost het

€17,50 / €15,00 per persoon – min. 6 personen. U kunt ook met minder dan 6 personen deelnemen, u betaalt dan wel voor 6

Start- en eindpunt

Kan ik in overleg met u vaststellen

Taal

Nederlands

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea, borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Scroll naar top