Den Haag Quiz Online

Den Haag Quiz Online, een leuke manier om te kijken hoe goed je Den Haag kent.
En vooral om nog meer over die mooie stad te leren.

Wat gaan we doen?

Ik heb een mooie verzameling vragen bedacht. Jij beantwoordt die vragen en ik neem je on line mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen. Je leert de ontwikkeling van Den Haag kennen en je hoort leuke verhalen over de mensen die in de stad hebben gewoond en gewerkt. Je kunt jezelf opgeven, maar het is natuurlijk nog leuker om ook de competitie met familie en vrienden aan te gaan. Maak hen ook enthousiast!

Stadsgids Jacqueline Alders
Persoonlijk, met humor!

Hoe gaan we het doen?

Ik maak gebruik van Zoom. Hiermee kan ik mijn scherm delen met de quizdeelnemers en de vragen presenteren. Je hoeft geen zoomaccount aan te maken. Het makkelijkst is om Zoom vooraf te installeren, en anders gebruik te maken van de webclient. Geheel gratis!

Wat kost deze quiz?

Deelname is gratis!
Na afloop kun je geheel vrijblijvend een donatie doen via Tikkie of een overmaking op rekening NL85 INGB 0006 5842 08 t.n.v. Ik gids u door Den Haag.

Den Haag Quiz Online Overzicht

Vruchtenbuurt

  • Datum: dinsdag 29 september
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Hoe lang: 1 uur
  • Taal: Nederlands

Online Groepsuitje

Je kunt ook met vrienden en/of familie je eigen quizsessie doen. Op een datum en tijd die jullie uitkomt en met vragen op maat. Bel of mail mij: 06 31 64 8707 | mail@ikgidsudoordenhaag.nl

Scroll naar top