Stadswandeling Architectuur Den Haag

In de stadswandeling Den Haag kunt u genieten van acht eeuwen architectuur. Van de middeleeuwen tot onze eigen tijd, het is allemaal in Den Haag te vinden.

Wat gaan we doen?

Ik leid u langs de grote variatie aan gebouwen die in de Haagse binnenstad te vinden is.  U geniet van de staalkaart aan stijlen: gotiek, renaissance, Hollands classicisme, barok, rococo, 19-eeuwse neostijlen, art nouveau, art deco, nieuwe bouwen, hedendaags. U kunt kiezen voor een gevarieerde route of voor een of meer stijlperioden. Ook themawandelingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld over winkels, kerken, kantoren. Ik vertel u over het ontstaan van de gebouwen, waar ze voor bedoeld zijn en over de architecten.

Jacqueline Alders 3

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Hoe lang

2 uur / 1,5 uur

Wat kost het

€17,50 / €15,00 per persoon – min. 6 personen. U kunt ook met minder dan 6 personen deelnemen, u betaalt dan wel voor 6

Start- en eindpunt

Kan ik in overleg met u vaststellen

Taal

Nederlands

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea, borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Scroll naar top
Ik gids u door Den Haag draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders