Stadswandeling Archipelbuurt

Op en rondom het Bankaplein in de Haagse buurt Archipel is veel te genieten: Statige huizen, hofjes en de echo van Couperus.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze stadswandeling door de Archipelbuurt in Den Haag laat ik u de mooie straten, gebouwen,  monumenten zien. We nemen een kijkje in de hofjes en gaan terug naar het einde van de 19e eeuw.  En we gaan naar een van begraafplaatsen die door hun ontwerp, historie en groen een bezoek meer dan waard zijn. Ik vertel u over de historie, de architectuur en over de mensen die hun stempel drukten op dit bijzondere deel van Den Haag of die er begraven zijn. 

Jacqueline Alders 3

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Hoe lang

2 uur / 1,5 uur

Wat kost het

€17,50 / €15,00 per persoon – min. 6 personen. U kunt ook met minder dan 6 personen deelnemen, u betaalt dan wel voor 6

Start- en eindpunt

Kan ik in overleg met u vaststellen

Taal

Nederlands

Archipelbuurt

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea, borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Scroll naar top