Rondleidingen Den Haag

Organiseert u een uitje voor familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Kies voor veelzijdig Den Haag! Leuke STADSWANDELINGEN en FIETSTOURS. Te combineren met lekker eten en drinken en funactiviteiten. In de stad of op het strand.

Gids door Den Haag

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Tijdens een stadswandeling of fietstour laat ik u Den Haag zien. De regeringsstad van Nederland en een stad met een boeiende historie en met architectuur uit acht eeuwen. Genoeg redenen om Den Haag te bezoeken. En als u in Den Haag woont, is het de moeite waard om uw eigen stad met andere ogen te bekijken. Ik vertel over de mensen die er hebben geleefd en wat er allemaal is gebeurd. U voelt mijn liefde voor de stad en ik deel met u mijn uitgebreide kennis.

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Wat vinden anderen:

Scroll naar top