Fietsen in Den Haag met gids

Fietsen in Den Haag met gids, een leuke manier om de stad te bekijken! Ik neem u mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen.

Wat gaan we doen?

Van de Hofvijver naar het Vredespaleis. Langs grachten en over het statige Lange Voorhout. Door groene parken en over de boulevard langs het strand en de zee. U hoort leuke verhalen over de mensen die in de stad hebben gewoond en gewerkt. Er is zoveel te zien als u tijdens een familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje gaat fietsen in Den Haag met gids.

Jacqueline Alders 3

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Fietsen in Den Haag met gids - thema's

Van stad en zee

Den Haag en Scheveningen: apart en toch samen. We fietsen door de historische binnenstad van Den Haag naar de badplaats en het dorp Scheveningen. En de zee natuurlijk.

Vrede en Recht

Fietsen in Den Haag met gids, door de internationale stad van vrede en recht. We fietsen langs de gebouwen waar dit thema in de praktijk wordt gebracht. Onder andere het Vredespaleis, al meer dan 100 jaar het symbool voor internationale gerechtigheid.

Art Nouveau

Tijdens deze fietstour door Den Haag en Scheveningen laat ik u de mooie Art Nouveau panden en gevels in de 19e eeuwse wijken zien.

Tweede Wereldoorlog

Den Haag is sterk geraakt door de Tweede Wereldoorlog. De aanleg van de Atlantikwall zorgde voor afbraak en evacuaties. De Joodse inwoners zijn vervolgd en afgevoerd. U hoort en ziet dit indrukwekkende verhaal.

Groene Parken

Den Haag staat bekend als een groene stad. De parken en andere groengebieden hebben allemaal hun eigen geschiedenis en schoonheid. We gaan op pad om er een aantal te bezoeken.

Fietstour Architectuur

Tijdens de fietstour architectuur Den Haag kunt u genieten van acht eeuwen architectuur. Van de middeleeuwen tot onze eigen tijd, het is allemaal in Den Haag te vinden.

Haagse Hofjes

Den Haag heeft meer dan 100 hofjes. Op de fiets kunnen we er heel wat bekijken. Ik neem u mee naar onverwachte plekken en vertel u de verhalen.

Doodgewoon

Doodgewoon in Den Haag. Een fietstour door Den Haag met een bijzonder thema: de historie en actualiteit van doodgaan. Langs mooie, interessante en ontroerende plekken en monumenten.

Maak het nog leuker

Mijn stadswandelingen en fietstours zijn uitstekend te combineren met een lunch, high tea, borrel of diner in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Ik adviseer u hierbij graag.

Voor fietsen in Den Haag met gids geldt:

Duur: 2,5 uur | Prijs: €20,00 per persoon
Duur: 2 uur | Prijs: €17,50 per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 6
U kunt ook met minder dan 6 personen komen, dan betaalt u wel voor 6.
De prijzen zijn exclusief eventuele fietshuur. Ik heb voor u een overzicht van fietsverhuurders.
Het is ook mogelijk om met u een privétour / op maat gemaakt programma af te spreken.

Wat vinden anderen:

Scroll naar top
Ik gids u door Den Haag draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders