Fietsen in Den Haag met gids

Fietsen in Den Haag met gids, een leuke manier om de stad te bekijken! Ik neem u mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen. Van het Binnenhof naar het Vredespaleis. Langs grachten en over het statige Lange Voorhout. Door groene parken en over de boulevard langs het strand en de zee. U hoort leuke verhalen over de mensen die in de stad hebben gewoond en gewerkt. Er is zoveel te zien als u tijdens een familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje gaat fietsen in Den Haag met gids. Omdat iedere groep anders is, zorg ik ervoor dat iedere fietstour uniek is. U kunt kiezen uit een van de hieronder beschreven thema’s, ik kan ook een route op maat samenstellen.


Stadsgids Jacqueline Alders
Persoonlijk, met humor!

Vraag een fietstour aan!

Vrede en Recht

fietsen in Den Haag met gids 4

Fietsen in Den Haag met gids, door de internationale stad van vrede en recht. We fietsen langs de gebouwen waar dit thema in de praktijk wordt gebracht. Onder andere het Vredespaleis, al meer dan 100 jaar het symbool voor internationale gerechtigheid.

Meer info

Van stad en zee

fietsen in Den Haag met gids 5

Den Haag en Scheveningen: apart en toch samen. We fietsen door de historische binnenstad van Den Haag naar de badplaats en het dorp Scheveningen. En de zee natuurlijk.

Meer info

Doodgewoon

Fietsen in Den Haag met gids 1

Doodgewoon in Den Haag. Een fietstour door Den Haag met een bijzonder thema: de historie en actualiteit van doodgaan. Langs mooie, interessante en ontroerende plekken en monumenten.

Meer info

Fietsen in Den Haag met gids

Voor fietsen in Den Haag met gids geldt:
Duur: 2 uur
Prijs: 15,= per persoon (exclusief fietshuur)
Minimaal aantal deelnemers: 6
U kunt ook met minder dan 6 personen fietsen, dan betaalt u wel voor 6.
Het is ook mogelijk om met u een privétour / op maat gemaakt programma af te spreken. Contact

Fietsen kunt u huren bij Du Nord Rijwielen of BINKBIKES

Scroll naar top

Send this to a friend