Privétour door Den Haag

U wilt Den Haag verkennen en u wilt daarbij de volledige aandacht van de gids. Dan boekt u een privétour bij Ik gids u door Den Haag.
Wandelend of op de fiets ziet u de stad, bewondert de gebouwen en hoort de verhalen.

Wat gaan we doen tijdens uw Privétour?

Tijdens een stadswandeling of fietstour op maat laat ik u Den Haag zien. De regeringsstad van Nederland en een stad met een boeiende historie en met architectuur uit acht eeuwen. Genoeg redenen om Den Haag te bezoeken. En als u in Den Haag woont, is het de moeite waard om uw eigen stad met andere ogen te bekijken. Over de mensen die er hebben geleefd en wat er allemaal is gebeurd. U voelt mijn liefde voor de stad en ik deel met u mijn uitgebreide kennis.

Jacqueline Alders 3

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Maak het nog leuker

Uw privétour is uitstekend te combineren met een lunch, borrel of diner in een van de vele leuke horecagelegenheden in Den Haag. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Scroll naar top
Ik gids u door Den Haag draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders