Privétour door Den Haag

U wilt Den Haag verkennen en uw wilt daarbij de volledige aandacht van de gids. Dan boekt u een privétour bij Ik gids u door Den Haag.
Wandelend of op de fiets ziet u de stad, bewondert de gebouwen en hoort de verhalen.

Wat gaan we doen tijdens uw Privétour?

Tijdens een stadswandeling of fietstour op maat laat ik u Den Haag zien. De regeringsstad van Nederland en een stad met een boeiende historie en met architectuur uit acht eeuwen. Genoeg redenen om Den Haag te bezoeken. En als u in Den Haag woont, is het de moeite waard om uw eigen stad met andere ogen te bekijken. Over de mensen die er hebben geleefd en wat er allemaal is gebeurd. U voelt mijn liefde voor de stad en ik deel met u mijn uitgebreide kennis.

Jacqueline Alders

Uw stadsgids

Voor een informatieve én leuke rondleiding moet u bij mij zijn. U kunt kiezen uit diverse thema’s of we maken een route op maat. Ik houd altijd rekening met wat de deelnemers interesseert. Omdat iedere groep anders is, beleven u en uw gasten Den Haag op een unieke manier! 

Maak het nog leuker

Uw privétour is uitstekend te combineren met een lunch, borrel of diner in een van de vele leuke horecagelegenheden in Den Haag. Ik adviseer u hierbij graag.

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Hein Snijders
Rotterdam

Gisteren een "privé rondleiding" gehad met mijn dochter. Ben in Den Haag geboren en heb daar tot mijn studententijd gewoond (en ook mijn dochter heeft er een paar jaar gewoond) maar door de brede kennis van Jacqueline en haar enthousiasme (en niet te vergeten haar gevoel voor humor) hebben we werkelijk een memorabele middag gehad. Bijzonder was ook dat Jacqueline haar rondleiding op onze persoonlijke wensen had afgestemd. Een aanrader!

Ferdi Jonkman
Naarden

Jacqueline heeft ons - een groepje van 4 - met andere ogen naar Den Haag laten kijken. Was erg informatief, maar ook heel plezierig. Een aanrader voor eigenlijk elke nieuwsgierige Nederlander!

Désiré
Delfgauw

We hebben heel erg genoten van de fietstocht met gids Jacqueline door stad en langs zee. De tocht was persoonlijk afgestemd op ons groepje en dat maakte het niet alleen heel leerzaam, maar vooral ook heel leuk en gezellig ! Een absolute aanrader. Jacqueline, dank je wel !

Hannie
Breskens

Vooraf telefonisch contact gehad en kon ik onze wensen (4 personen) kenbaar maken en zou Jacqueline dit in onze privétour verwerken.
En die tour was voor ons alle 4 helemaal geweldig. Jacqueline heeft een prettige, duidelijke stem, ze heeft daarnaast gevoel voor humor en kennis van zaken.
Het is overigens sowieso al heel leuk om door deze prachtige stad te fietsen, maar onder begeleiding met zo'n opgewekte, rustige en enthousiaste dame een absolute aanrader!
En of je nu een wandeling of een fietstour overweegt met deze vrouw.......mijn advies is zeker DOEN!!!!
Hannie

Esther Bleijlevens
Herten

Mijn moeder en ik hebben genoten van de 2 uur durende rondleiding door het mooie cultuur historische deel van Den Haag. Onze gids wist veel geschiedkundige zaken te vertellen maar wist het ook luchtig te houden door leuke wetenswaardigen te benoemen over bijvoorbeeld het koningshuis. Bedankt voor de leuke herinnering!
Esther & Roos

Scroll naar top