Beleef en Bewaar Den Haag

Fotografie workshop én stadswandeling: Heb je altijd al meer willen weten over de geschiedenis en architectuur van Den Haag? Heb je een camera en wil je beter leren fotograferen? Dan is er nu een unieke gelegenheid om beide wensen tegelijk in vervulling te laten gaan. Tijdens een stadswandeling langs de hoogtepunten van Den Haag leer je beter fotograferen.Wat gaan we doen

Jacqueline Alders is stadsgids en zij laat je het verleden beleven. Rob Severijnen is docent fotografie en legt uit hoe je deze belevenis kan bewaren en vastleggen. Samen verbreden en verscherpen ze je blik op Den Haag, op de historie en op de architectuur.
De route voert langs het Vredespaleis en door het prachtige Willemspark met zijn statige lanen, indrukwekkende panden en monumenten. We lopen langs de Koninklijke stallen en door de Paleistuin.
Een deel van Den Haag met een koninklijke geschiedenis en uitstraling. Je hoort mooie, maar ook verrassende verhalen en je ziet interessante details. De instructie voor de fotografie is op de praktijk gericht en met veel handige tips.

Beleef en bewaar het Den Haag van vroeger en nu in woord en beeld!

OPGEVEN:

Stuur een mail naar mail@photoworkx.nl.

 • Connector.

  Data - Tijd

  zondag 18 juni
  11.00 – 14.00 uur

 • Connector.

  Waar - Verzamelpunt

  Vredespaleis – Carnegieplein 2, 2517 KJ Den Haag

 • Connector.

  Wat kost 't

  € 35,- voor een stadswandeling voor 1 persoon € 60,- voor een stadswandeling voor 2 personen

 • Connector.

  Camera

  Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt, een digitale compact camera, digitale of een analoge spiegelreflexcamera

 • Connector.

  Weer

  Als het slecht weer is (regen of harde wind) wordt de workshop verplaatst naar een andere datum