Beleef en bewaar Den Haag

Fotografie workshop én stadswandeling: Den Haag is een interessante en fotogenieke stad. Zeer de moeite waard om daar een stadswandeling of een fotoworkshop te doen. En nu is het ook mogelijk die twee activiteiten te combineren!

Wat gaan we doen?

Stadsgids Jacqueline Alders vertelt je over de geschiedenis en architectuur van Den Haag, zodat je het verleden beleeft. Docent fotografie Rob Severijnen geeft je praktische uitleg en instructie om deze belevenis te bewaren en vast te leggen. Je krijgt een betere blik op de stad én op de beste manier om zelf mooie foto’s te maken.  

Je loopt langs bekende en minder bekende hoogtepunten in Den Haag. Daar is veel over te vertellen en vooral veel te bekijken. En je neemt al dat moois mee naar huis op je eigen camera of smartphone.

Beleef en bewaar het Den Haag van vroeger en nu in woord en beeld!

Waar

Centrum Den Haag

Hoe lang

2 uur

Wat kost het

€24,50 p.p. Minimaal aantal deelnemers: 8 Je kunt ook met minder dan 8 personen komen, dan betaal je wel voor 8.

Start- en eindpunt

Kunnen we in overleg met jou vaststellen

Taal

Nederlands en/of Engels

Aanvraag (of bel mij: 06 31 64 87 07)

Wat vinden anderen:

Ton van den Bosch
's-Gravendeel

Gisteren de tweede rondleiding gehad van Jacqueline gecombineerd met het maken van foto's samen met Rob Severijnen. Ik vind deze combinatie heel leuk. Je krijgt informatie van Den Haag en wat daar allemaal is gebeurd. Daarnaast wordt je geholpen met het maken van foto's en waar je allemaal op moet letten om een bijzondere foto te maken.
Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een rondleiding te doen met Jacqueline. Zij is zeer enthousiast en kan zeer onderhoudend over de geschiedenis van den Haag vertellen.

Miranda
Den Haag

Op 18 juni heb ik meegedaan aan de wandeling Beleef en Bewaar Den Haag, met Jacqueline als gids en Rob als fotograaf. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Ik ben zowel mijn fotografie-skills als mijn woonplaats nog aan het ontdekken dus deze wandeling was voor mij de perfecte combinatie. Ik heb veel geleerd over deze mooie stad én nieuwe stappen gezet in de fotografie. Jacqueline en Rob zijn allebei heel enthousiast en toegankelijk dus je voelt je gelijk op je gemak. Ik ben blij dat ik deze wandeling gedaan heb en kijk uit naar de volgende route!

Scroll naar top