Beleef en Bewaar Den Haag

Fotografie workshop én stadswandeling: Heb je altijd al meer willen weten over de geschiedenis en architectuur van Den Haag? Heb je een camera en wil je beter leren fotograferen? Dan is er nu een unieke gelegenheid om beide wensen tegelijk in vervulling te laten gaan. Tijdens een stadswandeling langs de hoogtepunten van Den Haag leer je beter fotograferen.Wat gaan we doen

Jacqueline Alders is stadsgids en zij laat je het verleden beleven. Rob Severijnen is docent fotografie en legt uit hoe je deze belevenis kan bewaren en vastleggen. Samen verbreden en verscherpen ze je blik op Den Haag, op de historie en op de architectuur. De route voert langs bekende punten als het Binnenhof, Vijverberg, Lange Voorhout en Paleis Noordeinde. Je hoort mooie, maar ook verrassende verhalen en we wijzen je op interessante details. De instructie voor de fotografie is op de praktijk gericht en met veel handige tips.
Je hoort mooie, maar ook verrassende verhalen en je ziet interessante details. De instructie voor de fotografie is op de praktijk gericht en met veel handige tips.

Beleef en bewaar het Den Haag van vroeger en nu in woord en beeld!

OPGEVEN:

Stuur een mail naar mail@photoworkx.nl.

 • Datum - Tijd

  zondag 22 april
  13.00 – 16.00 uur

 • Verzamelpunt

  Buitenhof bij Ruiterstandbeeld Den Haag

 • Wat kost 't

  € 35,- voor 1 persoon
  € 60,- voor 2 personen
  € 85,- voor 3 personen

 • Camera

  Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt, een digitale compact camera, digitale of een analoge spiegelreflexcamera

 • Weer

  Als het slecht weer is (regen of harde wind) wordt de workshop verplaatst naar een andere datum

Lees de ervaringen van anderen

Ton van den Bosch
's-Gravendeel

Gisteren de tweede rondleiding gehad van Jacqueline gecombineerd met het maken van foto's samen met Rob Severijnen. Ik vind deze combinatie heel leuk. Je krijgt informatie van Den Haag en wat daar allemaal is gebeurd. Daarnaast wordt je geholpen met het maken van foto's en waar je allemaal op moet letten om een bijzondere foto te maken.
Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een rondleiding te doen met Jacqueline. Zij is zeer enthousiast en kan zeer onderhoudend over de geschiedenis van den Haag vertellen.

Miranda
Den Haag

Op 18 juni heb ik meegedaan aan de wandeling Beleef en Bewaar Den Haag, met Jacqueline als gids en Rob als fotograaf. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Ik ben zowel mijn fotografie-skills als mijn woonplaats nog aan het ontdekken dus deze wandeling was voor mij de perfecte combinatie. Ik heb veel geleerd over deze mooie stad én nieuwe stappen gezet in de fotografie. Jacqueline en Rob zijn allebei heel enthousiast en toegankelijk dus je voelt je gelijk op je gemak. Ik ben blij dat ik deze wandeling gedaan heb en kijk uit naar de volgende route!